21.Yüzyıl iş dünyası   boyutları son derece karmaşık ve agresif bir rekabet ortamında yol almaktadır.
Küreselleşmenin yarattığı bu şiddetli rekabet ortamında,işletmelerin  sürdürülebilir bir karlılık   ile varlıklarını idame ettirmeleri  önemli bir  öncelik oluşturmaktadır.
Bu yüzdendir ki, işletmeler bugün ve gelecekte de var olabilmek için,kaynaklarını  en etkin bir biçimde kullanmak zorundadırlar.
İşletmelerin  sahip oldukları en önemli kaynaklarından biri de ,insan kaynaklarıdır.
Gelişen teknolojilerin,işletmeler için yarattığı en önemli değişikliklerden biri de, bu insan kaynaklarının ,farkındalıklı iş gücü haline getirilmesidir.
Profesyonel  iş yaşantısının gittikçe daha nitelikli insan kaynağına yönelmesinden  dolayı  bizler de  doğal olarak  kişisel gelişim ve değişime zorlanmaktayız.
Şunu unutmamalıyız ki,bu değişim bir ihtiyaç değil iş dünyasında var olabilmenin getirdiği zorunluluktur.

KÜRESELLEŞME KÖK  SALDIKÇA AYAKTA KALMANIN YOLU GELİŞİM VE DEĞİŞİMDİR. BUNUN İÇİN DENGELİ BİR KİMLİK OLUŞTURMALIYIZ.
İşte bu  dengeli kimliği oluşturmamıza destek veren bir konseptle hazırlanan 21.YÜZYILDA STRES   NASIL  BAŞARIYA  DÖNÜŞÜR? Eğitimi
BOSCH  REXROTH  OTOMASYON  SAN.VE TİC.A.Ş’nin değerli yöneticilerine 28-29 Eylül/ 2012 tarihinde fabrikanın Gebze  tesislerinde verilmiştir.
İnteraktif bir ortamda gerçekleştirilen eğitim, izlenebilir süreç analizleri ile kurumsal performansa katma değer oluşturacaktır.

BOSCH  REXROTH’UN DEĞERLİ YÖNETİCİLERİNE  BAŞARILAR….