HANGİ DEĞİŞTİRİLEMEZ SON BİZİ BEKLİYOR?

Yaşam bir ilişkiler çemberi, ucu açık bırakılmaması gereken çember.
Nereye gideceğimizi, kendimize ve insanlığa yardımcı olacak planların ne olduğunu bilir, ihtiyaç analizimizi bu gereçlere göre planlarız. Ancak bu planlar değiştirilemez değildir,durum ve şartlara, yer, zaman, kişi ve pozisyonlara göre her an değişebilir, esnek planlardır.
Bu içerikler  insanlığın  doğasında zaten var, iş ki bunları ortaya çıkaracak  zihinsel belleği harekete geçirmek. Bu durum çok boyutlu biyoloji olmayı gerektirir, yani bir tür süper biyolojiye sahip olmak, içsel zeka haline gelmek gibi.
Velhasılı sizinle konuşan bir biyoloji…..
Müthiş bir şey, değil mi?
Bunun için insanoğlu dünyaya geliş amacını sorgulamalı, “Akıl- Kalp Bütünlüğünü” sağlamalı, bilgeliğini yeniden keşfetmeli, manada yataydan dikeye ilerlemeli.
Manada dikey ilerleyerek yaşam sermayemizi de arttırabiliriz.
Yaşamda biriktirilen sermayeler arttırılmalı ki, gerektiğinde, yaptığımız planlar işe yaramadığında, bize yeni fırsatlar açılsın.
Ancak …..!
Hayatta ne yazık ki her şey planlanamıyor….
Bazen her şeyi planladığımızı sanırız, yanılırız…..Çünkü her şey planlamakla olmuyor, bazen hayat farklı planlarla bizi farklı yaşam boyutlarına taşıyabiliyor, bunu bize sormadan,danışmadan hatta insafsızca yapıyor ve çaresizlik içinde yok edebiliyor.
Nasıl?
LÜBNAN’IN EN ZENGİN ADAMI EYMEN BİSTANİ;
Beyrutu en iyi noktadan gören hakim bir tepede kendisine görkemli bir mezar yaptı, oraya gömülmeyi vasiyet etti. İlahi kader farklı tecelli etti, özel uçağı denize düştü. Milyonlara mal olan aramalar sonunda uçağı bulundu ama cesedine ulaşılamadı.
İNGİLTERE’NİN EN ZENGİN ADAMLARINDAN BİR LORD, zaman zaman devlete bile borç veriyordu. Malikanesinde oldukça büyük ve korunaklı bir odayı servet kasası olarak kullanıyordu.
Birgün hazinesine girdi ve yanlışlıkla kapıyı üstüne kapattı.
Oda çok özel inşa edildiği için, ne kadar bağırıp çağırdıysa, yardım istediyse de sesini kimseye duyuramadı. Zaman zaman eve gelmediği için, evdekiler arama ihtiyacı hissetmedi.Günler sonra cesedi bulunan Lord, bir şekilde parmağını kesmiş ve kanıyla şu cümleyi yazmıştı: “Dünyanın en zengin insanı, açlıktan ve susuzluktan ölüyor”! ( Anlatılan gerçek bir yaşam öyküsü-Alıntı) Bunun gibi bir çok  hikayeleri duyuyor,mucizeler yaşıyoruz.
İşte bunun için insanoğlu dünyaya geliş amacını sorgulamalı, “Akıl- Kalp Bütünlüğünü” sağlamalı, bilgeliğini yeniden keşfetmeli, manada yataydan dikeye ilerlemeli.

BU ‘DA MINA BAŞARAN’IN DEĞIŞTIRILEMEZ KONTRAT VE PLANI;
HANGİ DEĞİŞTİRİLEMEZ SON BİZİ BEKLİYOR?
“Better Together 💗 #forever”- “Sonsuza Kadar Beraber ” 7 Kız arkadaşın “sonsuza kadar beraber olma” hikayesi;
Mina’nın hayata ve yaşayacaklarına dair büyük planları vardı.
Mina Başaran’ın babası Hüseyin Başaran inşa ettiği Fikirtepe’deki Mina Towers isimli dev projeye kızının adını vermişti.Bu proje Hüseyin Başaran’ın Kızı Mina’ya ait gelecek projesiydi.
14 Nisan’da düğün hazırlığı yapan Mina, Kasım ayında sevdiği tüm arkadaşlarıyla sosyal medyada “Better Together 💗 #forever”- “Sonsuza Kadar Beraber ” mesajını vermişti. Ve 11 Mart 2018”de Mina ailesine ait özel jet İran’ın başkenti Tahran’ın güneyinde düştü ve Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı ile korkunç kazada hayata veda etti.
Bu değiştirilemez son idi ve hepimizin buna benzer mucizevi hikayeleri olmaya devam edecek. Başarılı bir kontrat için;Düşüncelerimize, ZİHNİMİZ’in bizim için yaptığı, Farkında Olamadığımız Planlara Dikkat Etmek..!! Ve bugünün farkındalığına şükretmek..