1AZihin,bedene kumanda eden, hayatı tanımlandırmanızı sağlayan sistemdir. Beyin de dahil olmak üzere vücuttaki tüm organlar dışında farklı bir enerji ve düzen olarak karşımıza çıkan zihin, ömrümüz boyunca açma kapama düğmesi olmayan bir makine gibi. Zihninize hakim olabildiğinizde çok başarılı ve mutlu bir hayatın kapıları aralanabilirken; başkaları tarafından yönetildiğinde bir anlamda, farkında olmadan yaşama devam ettiğiniz bir robota dönüşebiliyorsunuz.

Türkiye’de bu gerçekleri yıllar önce araştırmaya başlayan ve yurtdışı deneyimlerini Türkiye’ye aktaran başarılı iş kadını ve yönetici Perihan Usta, Kadıköy Life Dergisi’ne iddialı açıklamalarda bulundu. IBM kurucuları Susan ve Vic Hall tarafından Stress Management Uzmanı ( Stres Yöneticisi) olarak yetiştirilen Usta’nın ilaç, boru, çimento, ağır sanayi ve danışmanlık sektöründe 32 yıllık profesyonel çalışmaları ve üstdüzey yöneticiliği, önemli kazanımları da beraberinde getirdi. Günümüzde Yönetim-Eğitim Danışmanı, Yaşam Koçluğu, Baş Denetçi ve Araştırmacı-Yazar ünvanlarıyla yürüttüğü çalışmaların geniş kitleler tarafından takip edildiği Perihan Usta’nın 1993 yılında yayınladığı “Verimlilik ve Verimlilik Arttırıcı Teknikler” kitabının ardından başucu eseri olarak hazırlanan “Zihin Mühendisliği” adlı kitabı, çok konuşulanlar arasında yerini alacak.

Röportajın tamamı aşağıdaki linkte.Görüntüliyemiyorsanız web sitesi link bölümünden de ulaşabilirsiniz. http://www.kadikoylife.com/PERIHAN_USTAY_DINLEYIN_ZIHNINIZI_KEFEDIN/8207